Thirrje për bashkëpunime

Fundraising manager and proposal writer

“Together for Life” is searching for an experienced fundraising manager and proposal writer with excellent leadership skills and networking abilities as well as ability to write proposals for different donors. The candidate should be well organized, proactive, and have the ability to inspire those around. Responsibilities:  Conducting research on fundraising opportunities. Writing ...

Vend pune GAZETAR

Shoqata Together for Life kërkon të punësojë një gazetar të çështjeve sociale. Detyrat – Ndjek ngjarjet e përditshme në terren – Shkruan dhe përgatit lajmet për botim – Është përgjegjës për burimin e informacionit dhe zhvillimin e lajmit – Kontribuon në planifikimin dhe mbulimin e ngjarjeve – Zhvillon intervista në terren Kushtet Të ketë mbaruar arsimin e lartë ose të jetë në ...

Open Call for Participants – Study visit in Lebanon

Title of the project: "Empowering women and girls for the next generation in the Mediterranean area” Date of the activity: 05. – 30.05.2023 Hosting organization: “Midal Organization” Sending Organization: ”Together for Life” Place:  Beirut, Lebanon Participants age: 18+ The number of participants: 6 Working language: English Deadline for applying:20/ 02/ ...

Shpallje vend pune: Menaxher projektesh

Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Përshkrimi i postit  Përgjigjet për drejtimin, zhvillimin e ecurinë e organizatës. Menaxherja/i i raporton direkt drejtorit ekzekutiv. Ai/ajo punon ngushtë me sektorin e financës dhe pjesën tjetër të stafit në pozicione menaxhuese ose këshilluese. Përgjegjësitë dhe detyrat  Ka përgjegjësi për ...

VACANCY – Finance Officer

“Together for Life” is searching for a Finance Officer who will be accountable for monitoring the progress of project’s accounting and financial data, and the efficient management with accurate information in the areas of costs, budgets, payroll and forecasting. The candidate should be well organized, have strong technical and organizational skills and be able to work well with others ...

Njoftim pune: Koordinator/e Projekti

Shoqata “Together for Life” është një organizatë jofitimprurëse e cila ka si mision të promovojë dhe mbrojë të drejtat e njeriut, sidomos të shtresave të margjinalizuara duke ofruar mbrojtje, shërbime dhe programe me qëllim integrimin e tyre në jetën shoqërore. Programet strategjike të TFL janë: Mbrojtja dhe promovimi i shëndetit; Zhvillimi i demokracisë institucionale dhe mirëqeverisjes ...