TFL në media

7% e burrave janë ngacmuar seksualisht në vendin e punës nga eproret/ Wake Up

Ajër i pastër, jetë e shëndetshme

Studimi për buxhetin e pandemisë në Shqipëri: Fonde dhe shpenzime të ulëta publike

Tiranë: Mungesa e ilaçeve, një sfidë më tepër për familjet e fëmijëve me leuçemi

Studimi: Spitalet e Shqipërisë përballojnë pandeminë me mungesa të shumta në njerëz dhe pajisje

Tiranë: Rimbursime të pakta për qytetarët e prekur nga Covid-19

Mes varfërisë dhe aborteve: Rrethi vicioz i grave të papuna në Shqipëri

Mes varfërisë dhe aborteve: Rrethi vicioz i grave të papuna në Shqipëri

Pak mjekë dhe pa protokoll: Beteja në hije e spitaleve rajonale me COVID-19

Pak mjekë dhe pa protokoll: Beteja në hije e spitaleve rajonale me COVID-19

Pandemia sjell vonesa vdekjeprurëse në depistimin dhe diagnostikimin e kancerit

Pandemia sjell vonesa vdekjeprurëse në depistimin dhe diagnostikimin e kancerit

‘Një kthim në të shkuarën”: Pacientët me HIV/AIDS e vuajnë dyfish pandeminë e COVID-19

‘Një kthim në të shkuarën”: Pacientët me HIV/AIDS e vuajnë dyfish pandeminë e COVID-19

Shpenzime e kurimit për COVID-19 po sakatojnë mirëqenien e familjeve shqiptare

Shpenzime e kurimit për COVID-19 po sakatojnë mirëqenien e familjeve shqiptare

Studimi: Pandemia në Shqipëri pengoi trajtimin e pacientëve kronikë

Studimi: Pandemia në Shqipëri pengoi trajtimin e pacientëve kronikë