NEWSLETTER

6 vite advokaci: ‘Together for Life’ kërkoi financimin e Fekondimit in Vitro në spitalet publike, Ministria nis punimet

6 vite advokaci: ‘Together for Life’ kërkoi financimin e Fekondimit in Vitro në spitalet publike, Ministria nis punimet

TFL Raport: Koncensionet në shëndetësi ‘dërrmojnë’ buxhetin e sektorit, 5.6 miliardë lekë dëm ekonomik

TFL Raport: Koncensionet në shëndetësi ‘dërrmojnë’ buxhetin e sektorit, 5.6 miliardë lekë dëm ekonomik

Kuvendi i shmanget konsultimit të buxhetit të shëndetësisë për vitin 2023 me aktorët e shoqërisë civile

Kuvendi i shmanget konsultimit të buxhetit të shëndetësisë për vitin 2023 me aktorët e shoqërisë civile

Tabuja e shëndetit seksual dhe riprodhues tek adoleshentët në Shqipëri

Tabuja e shëndetit seksual dhe riprodhues tek adoleshentët në Shqipëri

Covid-19 në Shqipëri: Shpenzimet për shëndetësinë u rritën me 16% në 2021-n, qytetarët shfrytëzuan vetëm 3% të fondit për trajtimin në banesë

Covid-19 në Shqipëri: Shpenzimet për shëndetësinë u rritën me 16% në 2021-n, qytetarët shfrytëzuan vetëm 3% të fondit për trajtimin në banesë

A është gati Shqipëria të luftojë terrorizmin dhe ekstremizmin?!

A është gati Shqipëria të luftojë terrorizmin dhe ekstremizmin?!