Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Programet

Të drejtat e njeriut dhe transparenca

Informim, avokim, lobim për të drejtat e njeriut.

Shëndet dhe mirëqenie

Informim, avokim, lobim në sistemin shëndetësor.

Të rinjtë dhe fuqizimi i tyre

Informim, mbështetje, fuqizim i të rinjve.

Çështjet gjinore dhe fuqizimi i gruas

Informim, lobim dhe mbështetje për gruan.

Mbrojtja e mjedisit

Informim dhe avokim për mbrojtjen e mjedisit.

Projektet

JoTabu – Platforma mediatike e rrjetit “Zëri i të rinjve”

JoTabu – Platforma mediatike e rrjetit “Zëri i të rinjve”

Power on Competencies

Power on Competencies

Promovimi i barazisë gjinore

Promovimi i barazisë gjinore

Europa respekton të drejtat e njeriut

Europa respekton të drejtat e njeriut

Aktivitetet e fundit

Edukimi mediatik në shkolla, TFL organizon trajnime me të rinjtë

Edukimi mediatik në shkolla, TFL organizon trajnime me të rinjtë

Shpresë për fëmijët me probleme dëgjimi, TFL fiton betejën për Implantin Koklear

Shpresë për fëmijët me probleme dëgjimi, TFL fiton betejën për Implantin Koklear

Të mbrojmë të rinjtë nga rruga e krimit! TFL organizon aktivitete ndërgjegjësuse në shkolla

Të mbrojmë të rinjtë nga rruga e krimit! TFL organizon aktivitete ndërgjegjësuse në shkolla

Studimi: Bizneset e drejtuara nga gratë në Shqipëri u dëmtuan rëndë nga tërmetet dhe pandemia

Studimi: Bizneset e drejtuara nga gratë në Shqipëri u dëmtuan rëndë nga tërmetet dhe pandemia

SLOVAKAID INVESTON NË SPITALIN E LUSHNJËS. DREJTUESJA E AGJENCISË SLLOVAKE DHURON GJAK

SLOVAKAID INVESTON NË SPITALIN E LUSHNJËS. DREJTUESJA E AGJENCISË SLLOVAKE DHURON GJAK

CALL CENTER, PUNONJËSIT TRAJNOHEN PËR ORGANIZIMIN SINDIKAL

CALL CENTER, PUNONJËSIT TRAJNOHEN PËR ORGANIZIMIN SINDIKAL

KONFERENCA QË JU DEDIKUA TËRËSISHT EKONOMISË DIGJITALE

KONFERENCA QË JU DEDIKUA TËRËSISHT EKONOMISË DIGJITALE

TFL ORGANIZON KONFERENCËN “ROLI I MEKANIZMIT PARLAMENTAR NË FUQIZIMIN E INSTITUCIONEVE TË PAVARURA”

TFL ORGANIZON KONFERENCËN “ROLI I MEKANIZMIT PARLAMENTAR NË FUQIZIMIN E INSTITUCIONEVE TË PAVARURA”

Media TFL

Na kontaktoni

Adresa

Adresa: Rr. Brigada VIII, Pallati Jeshil Tekno-Projekt, shk.2, Ap.13, Tiranë

Cel

(+355) 069 206 6522

EMAIL

info@togetherforlife.org.al