Çështjet gjinore dhe fuqizimi i gruas

Fuqizimi i grave, është fuqizim i familjes dhe shoqërisë!

Shoqata Together for Life mbron dhe promovon të drejtat e grave në të gjitha fushat e jetës dhe është e angazhuar në zbatimin e legjislacionit nga të gjithë aktorët për parandalimin dhe eliminimin e të gjitha formave të dhunës.
Përmes projekteve dhe iniciativave të ndërmarra ndër vite, TFL ka synuar të mbështesë gruan shqiptare, roli i së cilës si nënë, bashkëshorte, motër, bijë, kryefamiljare, sipërmarrëse, është shumë i rëndësishëm për ecjen përpara të ekonomisë dhe shoqërisë shqiptare.
Në fokus të shoqatës është ngritja e kapaciteteve të grave dhe në mënyrë të veçantë fuqizimi ekonomik i gruas shqiptare nëpërmjet integrimit në tregun e punës dhe ofrimit të mbështetjes për ngritjen dhe zgjerim e sipërmarrjeve të qëndrueshme dhe konkurrente në treg.

Projekte

Klima e përgjithshme e biznesit dhe ndikimi i tërmeteve të vjeshtës 2019 e pandemisë COVID-19 te gratë sipërmarrëse

Klima e përgjithshme e biznesit dhe ndikimi i tërmeteve të vjeshtës 2019 e pandemisë COVID-19 te gratë sipërmarrëse

Ne mundemi – gratë sipërmarrëse forcojnë ekonominë dhe shoqërinë

Ne mundemi – gratë sipërmarrëse forcojnë ekonominë dhe shoqërinë

AI DHE AJO KRIJOJNË JETËN, BËJE BOTËN PORTOKALLI

AI DHE AJO KRIJOJNË JETËN, BËJE BOTËN PORTOKALLI

NE MUNDEMI, NE JEMI TË BARABARTË

NE MUNDEMI, NE JEMI TË BARABARTË

Fund dhunës ndaj grave dhe vajzave! Shpallen 3 fotografitë fituese të ekspozitës “Vështroje”

Fund dhunës ndaj grave dhe vajzave! Shpallen 3 fotografitë fituese të ekspozitës “Vështroje”

Ekspozita “Vështroje”, gruaja shqiptare në sytë e të rinjve

Ekspozita “Vështroje”, gruaja shqiptare në sytë e të rinjve

Fuqizimi i grave përmes sipërmarrjes/ Organizohet panairi “Gratë në biznes” 2019

Fuqizimi i grave përmes sipërmarrjes/ Organizohet panairi “Gratë në biznes” 2019

TFL dhe Ambasada Holandeze në Tiranë organizojnë panairin “Gratë në Biznes”

TFL dhe Ambasada Holandeze në Tiranë organizojnë panairin “Gratë në Biznes”

Vajza nusëron djali trashëgon

Vajza nusëron djali trashëgon

Klima e përgjithshme e biznesit dhe ndikimi i tërmeteve të vjeshtës 2019 e pandemisë COVID 19 te gratë sipërmarrëse

Klima e përgjithshme e biznesit dhe ndikimi i tërmeteve të vjeshtës 2019 e pandemisë COVID 19 te gratë sipërmarrëse

Aborti selektiv me bazë gjinore në Shqipëri

Aborti selektiv me bazë gjinore në Shqipëri

Njohuritë e të rinjve të gjimnazeve mbi shëndetin seksual dhe riprodhues

Njohuritë e të rinjve të gjimnazeve mbi shëndetin seksual dhe riprodhues