TFL në media

COVID-19 dhe sfidat e fëmijëve me çrregullime të spektrit të autizmit

Report TV – ‘’Pedalo për në punë’’,Veliaj: Mjetet alternative përmirësijnë ajrin

“Pedaloni për në punë” – Top Channel Albania – News – Lajme

Dita Ndërkombëtare “Pedalo për në punë”

Exclusive – Vrasja e vajzave – 11 Nëntor 2018

Aborti selektiv në Shqipëri | PyetShtetin.al – Merr Përgjigje

Tiranë: Shoqatat e Pacientëve bashkohen kundër korrupsionit në shëndetësi

Tiranë: Shoqatat e Pacientëve bashkohen kundër korrupsionit në shëndetësi

Shqipëri: Pandemia dhe fondet për spitalet

Shqipëri: Pandemia dhe fondet për spitalet

‘Një kthim në të shkuarën”: Pacientët me HIV/AIDS e vuajnë dyfish pandeminë e COVID-19

‘Një kthim në të shkuarën”: Pacientët me HIV/AIDS e vuajnë dyfish pandeminë e COVID-19

Vrasja e vajzave! Nënat e reja detyrohen të abortojnë, pasi fëmija duhet djalë

Vrasja e vajzave! Nënat e reja detyrohen të abortojnë, pasi fëmija duhet djalë

Popullsia shqiptare po plaket. Numri i lindjes së fëmijëve në rënie

Popullsia shqiptare po plaket. Numri i lindjes së fëmijëve në rënie

Shpenzime e kurimit për COVID-19 po sakatojnë mirëqenien e familjeve shqiptare

Shpenzime e kurimit për COVID-19 po sakatojnë mirëqenien e familjeve shqiptare