Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Programet

Të drejtat e njeriut dhe transparenca

Informim, avokim, lobim për të drejtat e njeriut.

Shëndet dhe mirëqenie

Informim, avokim, lobim në sistemin shëndetësor.

Të rinjtë dhe fuqizimi i tyre

Informim, mbështetje, fuqizim i të rinjve.

Çështjet gjinore dhe fuqizimi i gruas

Informim, lobim dhe mbështetje për gruan.

Mbrojtja e mjedisit

Informim dhe avokim për mbrojtjen e mjedisit.

Projektet

Ajri i pastër në Tiranë, më shumë ecje, biçikleta dhe transport urban

Ajri i pastër në Tiranë, më shumë ecje, biçikleta dhe transport urban

Promovimi i barazisë gjinore

Promovimi i barazisë gjinore

Shoqata “Together for life” flet për të drejtat e pacientëve në Parlamentin Evropian

Shoqata “Together for life” flet për të drejtat e pacientëve në Parlamentin Evropian

Aktivitetet e fundit

Konferenca që ju dedikua tërësisht ekonomisë digjitale

Konferenca që ju dedikua tërësisht ekonomisë digjitale

TFL ORGANIZON KONFERENCËN “ROLI I MEKANIZMIT PARLAMENTAR NË FUQIZIMIN E INSTITUCIONEVE TË PAVARURA”

TFL ORGANIZON KONFERENCËN “ROLI I MEKANIZMIT PARLAMENTAR NË FUQIZIMIN E INSTITUCIONEVE TË PAVARURA”

Të mbrojmë të rinjtë nga rruga e krimit! TFL organizon aktivitete ndërgjegjësuse në shkolla

Të mbrojmë të rinjtë nga rruga e krimit! TFL organizon aktivitete ndërgjegjësuse në shkolla

Studimi: Bizneset e drejtuara nga gratë në Shqipëri u dëmtuan rëndë nga tërmetet dhe pandemia

Studimi: Bizneset e drejtuara nga gratë në Shqipëri u dëmtuan rëndë nga tërmetet dhe pandemia

SLOVAKAID INVESTON NË SPITALIN E LUSHNJËS. DREJTUESJA E AGJENCISË SLLOVAKE DHURON GJAK

SLOVAKAID INVESTON NË SPITALIN E LUSHNJËS. DREJTUESJA E AGJENCISË SLLOVAKE DHURON GJAK

CALL CENTER, PUNONJËSIT TRAJNOHEN PËR ORGANIZIMIN SINDIKAL

CALL CENTER, PUNONJËSIT TRAJNOHEN PËR ORGANIZIMIN SINDIKAL

Media TFL

Na kontaktoni

Adresa

Adresa: Rr. Brigada VIII, Pallati Jeshil Tekno-Projekt, shk.2, Ap.13, Tiranë

Cel

(+355) 069 206 6522

EMAIL

info@togetherforlife.org.al