Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Prej mbi 10 vitesh. Mbrojmë,
avokojmë dhe lobojmë për të
drejtat e njeriut, punojmë
për të fuqizuar gratë dhe
të rinjtë dhe bëhemi
zëri juaj.
Bashkë! Për jetën!

Programet

Të drejtat e njeriut dhe transparenca

Informim, avokim, lobim për të drejtat e njeriut.

Shëndet dhe mirëqenie

Informim, avokim, lobim në sistemin shëndetësor.

Të rinjtë dhe fuqizimi i tyre

Informim, mbështetje, fuqizim i të rinjve.

Çështjet gjinore dhe fuqizimi i gruas

Informim, lobim dhe mbështetje për gruan.

Mbrojtja e mjedisit

Informim dhe avokim për mbrojtjen e mjedisit.

Projektet

6 vite advokaci: ‘Together for Life’ kërkoi financimin e Fekondimit in Vitro në spitalet publike, Ministria nis punimet

6 vite advokaci: ‘Together for Life’ kërkoi financimin e Fekondimit in Vitro në spitalet publike, Ministria nis punimet

Rritja e qëndrueshmërisë sociale dhe ekonomike të grupeve vulnerabël të prekura nga tërmeti

Rritja e qëndrueshmërisë sociale dhe ekonomike të grupeve vulnerabël të prekura nga tërmeti

Mbrojtja e biodiversitetit nëpërmjet rritjes së ndërgjegjësimit dhe kapaciteteve të gazetarëve

Mbrojtja e biodiversitetit nëpërmjet rritjes së ndërgjegjësimit dhe kapaciteteve të gazetarëve

Le të flasim për vaksinat

Le të flasim për vaksinat

Aktivitetet e fundit

Angazhimi dhe pjesëmarrja e komunitetit në proceset vendimmarrëse të Vaut të Dejes, takim me përfaqësues të moshës së tretë

Angazhimi dhe pjesëmarrja e komunitetit në proceset vendimmarrëse të Vaut të Dejes, takim me përfaqësues të moshës së tretë

Takimi i parë konsultues me vajza dhe gra të komunitetit dhe Këshillit Bashkiak në Bashkinë Vau i Dejës

Takimi i parë konsultues me vajza dhe gra të komunitetit dhe Këshillit Bashkiak në Bashkinë Vau i Dejës

Të rinjtë aktivistë nga shkollat e mesme në Lezhë, performojnë teatrin e rrugës në kuadër të 16Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës me Bazë gjinore

Të rinjtë aktivistë nga shkollat e mesme në Lezhë, performojnë teatrin e rrugës në kuadër të 16Ditëve të Aktivizmit Kundër Dhunës me Bazë gjinore

Aktivistët tanë të përkushtuar në Kurbin, zgjodhën një mënyrë origjinale për të sfiduar stereotipet dhe diskriminimin gjinor!

Aktivistët tanë të përkushtuar në Kurbin, zgjodhën një mënyrë origjinale për të sfiduar stereotipet dhe diskriminimin gjinor!

Dita Ndërkombëtare për Eleminimin e Dhunës ndaj Vajzave dhe Grave / #Asnjëjustifikim

Dita Ndërkombëtare për Eleminimin e Dhunës ndaj Vajzave dhe Grave / #Asnjëjustifikim

Aktivistë, të rinj, ofrues shërbimesh psiko-sociale dhe qytetarë të Bashkive Kurbin dhe Lezhë, ju bashkuan fushatës së 16 ditëve të aktivizmit

Aktivistë, të rinj, ofrues shërbimesh psiko-sociale dhe qytetarë të Bashkive Kurbin dhe Lezhë, ju bashkuan fushatës së 16 ditëve të aktivizmit

Dialog i hapur midis gazetarëve mbi “Median dhe Portretizimin e Grave në Politikë dhe gjatë Zgjedhjeve”, Forumi 2-ditor i Medias “Dialogu me Gazetarët për Reformën e Kujdesit Social në Shqipëri”

Dialog i hapur midis gazetarëve mbi “Median dhe Portretizimin e Grave në Politikë dhe gjatë Zgjedhjeve”, Forumi 2-ditor i Medias “Dialogu me Gazetarët për Reformën e Kujdesit Social në Shqipëri”

TFL ngre çështjet prioritare në sektorin e shëndetësisë, në seancën dëgjimore mbi diskutimin e projekt-buxhetit 2024

TFL ngre çështjet prioritare në sektorin e shëndetësisë, në seancën dëgjimore mbi diskutimin e projekt-buxhetit 2024

Media TFL

Na kontaktoni

Adresa

Adresa: Rr. Brigada VIII, Pallati Jeshil Tekno-Projekt, shk.2, Ap.13, Tiranë

Cel

(+355) 069 206 6522

EMAIL

info@togetherforlife.org.al